Verktyg

Här hittar du verktyg och hjälpmedel som förenklar din arbetsdag!

CLOUDigo – Det enklaste sättet att få kontroll över dina installationer

CLOUDigo är verktyget för dig som alltid vill ha full kontroll över inomhusklimatet i ditt fastighetsbestånd. Oavsett var du befinner dig kommer du och dina kollegor åt den webbaserade plattformen.

Prova CLOUDigo genom att logga in på vår demosajt, http://cloudigo.regin.se.

Konto: ReginDemo

Användarnamn: ReginSe

Lösenord: exo

Application Tool

Windowsbaserat program för Regins konfigurerbara styrenheter

BIM-biblioteket MagiCloud

Ett brett utbud av Regins produkter är tillgängliga i BIM-blblioteket MagiCloud. MagiCloud är en gratis tjänst som ger användare tillgång till världens största online-bibliotek av tillverkarcertifierade BIM-objekt för projekt i el- och HVAC-installationer. Klicka för att komma till MagiCloud!

Ett verktyg som underlättar för dig: Ventildimensionering