Verktyg och hjälpmedel

Här hittar du verktyg och hjälpmedel som förenklar din arbetsdag!

Ett verktyg som underlättar för dig: Ventildimensionering

Behöver du hjälp att välja rätt ventil? Klicka för att komma till ventildimensioneringsverktyget!

CLOUDigo – Det enklaste sättet att få kontroll över dina installationer

CLOUDigo är verktyget för dig som alltid vill ha full kontroll över inomhusklimatet i ditt fastighetsbestånd. Oavsett var du befinner dig kommer du och dina kollegor åt den webbaserade plattformen.

Konfigureringsmjukvara för Corrigo och Exigo

En PC-baserad konfigureringsmjukvara med grafiskt användargränssnitt. Programmet ger dig en mycket bra översikt över inställningarna i Corrigo eller Exigo. Med mjukvaran kan alla inställningar göras på datorn och laddas ner i regulatorn. Ett obegränsat antal konfigureringar kan sparas i datorn för senare nerladdning.

BIM-biblioteket MagiCloud

Ett brett utbud av Regins produkter är tillgängliga i BIM-blblioteket MagiCloud. MagiCloud är en gratis tjänst som ger användare tillgång till världens största online-bibliotek av tillverkarcertifierade BIM-objekt för projekt i el- och HVAC-installationer. Klicka för att komma till MagiCloud!