Kataloger och broschyrer

Produktkatalog Alla produkter på ett ställe

Nytt år ny katalog! I katalogen för 2022 har vi samlat produktnyheter och teknisk data för alla våra produkter. Allt för att göra ditt arbete enklare. Klicka här för att ladda ner katalogen!

Broschyr Regins helhetslösning för ventilation

Här kan du läsa mer om hur du kan spara tid, pengar och energi genom Regins flexibla Ready Steady Go lösning för ventilation. Så nära fri programmerbart en konfigurerbar lösning kan komma!

Broschyr Regins building management plattform. Ladda ner vår Arrigo-brochyr!

Här kan du läsa mer om vår skalbara plattform Arrigo som erbjuder fastighetsförvaltning, energioptimering och fastighetsdrift i ett.

Beställ vår tryckta katalog

GDPR, General Data Protection Regulation, är EU's dataskyddsförordning. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här: Integritetspolicy (PDF-dokument, 247 kB).