Kataloger och broschyrer

Produktkatalog Alla produkter på ett ställe

I katalogen för 2023 har vi samlat alla våra lösningar inom fastighetsautomation och presenterar dessutom årets höjdpunkter och produktnyheter. Klicka här för att ladda ner.

Broschyr Regins helhetslösning för ventilation

Här kan du läsa mer om hur du kan spara tid, pengar och energi genom Regins flexibla Ready Steady Go lösning för ventilation. Så nära fri programmerbart en konfigurerbar lösning kan komma!

Broschyr Regins building management plattform. Ladda ner vår Arrigo-brochyr!

Här kan du läsa mer om vår skalbara plattform Arrigo som erbjuder fastighetsförvaltning, energioptimering och fastighetsdrift i ett.