Demo side for CLOUDigo

Regin har dette produkt på programmet, som en løsning hvor du vil kunne samle dine CorrigoE Web controllere, på en overskuelig måde, og undgå Java problemer.

CLOUDigo er en web tjeneste, hvor CorrigoE data indtastes på CLOUDigo konto ved Regin. I CorrigoE aktiveres funktionen så den kan forbinde sig med serveren, og nu er du klar til at bruge din CLOUDigo.

Regin har en demo side for CLOUDigo. Tjek dette herunder:

Link: https://cloudigo.regincontrols.com/login
Konto: ReginDemo
Brugernavn: ReginDa
Kode: exo

“User” er enten “ReginSe” eller “ReginEng” for sprogvariant. Dette er da det er en global demoversion.

Denne løsning anvender ikke Java.